En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara iyi olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara oranlı şekilde yerleştirilen yek kanatlı yangın kapısı, dünyaarı doğruca açılacak şekilde kullanılır.

Bununla omuz omuza zirdaki kriterlere sahip olan yerlerde sessiz yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması akseptans edilir.

Her çağ serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, mobilya yahut başka bir köstek bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Bunun kucakin de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür bapların en önemli avantajı esrar sızdırmaması ve belirli derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın Kapısı kök amacı insanların mazarrat görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Tip Odası Yangın Kapıları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının canipı nöbet otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapısı camlı olur.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. yangın kapısı Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu yer kontrol edilmelidir. 

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin şişko halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi tavır önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Binalarda sınırlı standartlarda vaziyet alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page